PROJEKTI

PROJEKTI

Studijsko putovanje u Ljubljanu

U sklopu projekta “ZadarZaDar”- Doživljajna pedagogija u prirodoslovnim predmetima za razvoj darovitih učenika, kojeg provodi OŠ Bartul Kašić na čelu s ravnateljicom Katicom Skukan, organizirano je studijsko putovanje u Centar za istraživanje i promicanje darovitosti Pedagoškog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani, u trajanju 8. – 10.11. 2017. g.

Read More
PROJEKTI

Učionica na otvorenom

Učenici naše škole prirodu i društvo, hrvatski jezik, matematiku i povijest, ali i sve ostale predmete moći će odsada slušati u učionici na otvorenom. Zahvaljujući vrijednoj donaciji u sklopu projekta “Za ljepši kvart” dobili smo drvenu ploču i klupe koje su postavljene u stražnjem dvorištu škole

Read More
PROJEKTI

Započeo projekt ProMikro

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih – IRIM, a uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja pokrenula je projekt ProMikro kojem je cilj uvođenje algoritamskoga načina razmišljanja i problemskoga pristupa u različite nastavne predmete i izvannastavne aktivnosti uporabom mikroračunala. Počela je edukacija učitelja naše škole, a uskoro će svi šestaši dobiti svoj primjerak micro:bita.

Read More