“Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu”

Sudjelovanje na Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji

“Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu”

OŠ Bartula Kašića predstavila projekt Škola prijatelj Parka prirode Vransko jezero na Međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji pod nazivom “Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu”

Odjel za pedagogiju s Centrom „Stjepan Matičević“ Sveučilišta u Zadru, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Mednarodnim izobraževalnim centerom iz Ljubljane organizirao  je Međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju pod nazivom “Inovativnost, kreativnost i poduzetnost u odgojno-obrazovnom sustavu”. Konferencija se održala od 19. do 20. listopada 2017. na Sveučilištu u Zadru.

Cilj konferencije je unaprjeđenje odgojno-obrazovne djelatnosti, poučavanja, i odgojno-obrazovnog procesa. učenja, predstavljanjem suvremenih strategija, metoda i sredstava poučavanja, korištenja novih tehnologija, te razmjene dobre prakse predstavljanjem projekata kao konkretnih inovativnih, kreativnih i poduzetnih doprinosa neposrednih nositelja odgojno-obrazovne djelatnosti iz različitih odgojno-obrazovnih ustanova.

Osnovna škola Bartula Kašića predstavila se primjerom dobre prakse, projektom Škola prijatelj Parka prirode Vransko jezero. Projekt su predstavili učitelji: Dinko Marin, Mejra Uglešić, Ignis Lemezina i Ljubica Jordan. Ovo je još jedan u nizu izvrsnih projekata i dokaza aktivnosti naše škole i na međunarodnoj razini.

Pripremila: Mejra Uglešić, učiteljica

Foto: Mejra Uglešić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

%d blogeri kao ovaj: