Flip&Movie FESTIVAL

Učenici i učitelji Osnovne škola Bartula Kašića uključeni u Erasmus+ projekt ‘Flip&Movie’ projekt uspješno privode kraju. Tim povodom organizirali su Flip&Movie FESTIVAL 1. i 2. lipnja.

Flip&Movie FESTIVAL

Dva dana zanimljivog programa

Prvoga dana pozvali su  u školu goste iz OŠ Šime Budinića, Prirodoslovno – grafičke škole Zadar i Sveučilišta u Zadru – Odsjeka za engleski jezik i književnost. Ravnateljica Katica Skukan gostima je predstavila Erasmus projekt i njegov tijek, dok je učiteljica engleskog jezika i književnosti Lana Kulišić objasnila metodički dio obrade teme projekta, radionice i cilj projekta. Također je i prikazala izlazne proizvode projekta: Metodički priručnik i StoryInventor. StoryInventor je hrvatski izlazni proizvod projekta. To je aplikacija u obliku edukativne igre kao poticaj kreativnom pisanju. Nalazi se na web stranici www.storyinventor.eu. Tehnički dio aplikacije objasnila je učiteljica informatike Vlatka Ignac. Aplikaciju su gosti  i isprobali na računalima.

Idući dan, u sklopu Dana izvannastavnih aktivnosti, predstavili su projekt građanima grada Zadra i gostima. Na svome štandu izložili su straničnike, flajere, postere, magnete, puzzle, priče i stripove proizašle iz projekta. Svi gosti s kojima smo razgovarali bili su oduševljeni viđenim te su pohvalili trud učitelja i učenika naše škole.

Pripremili: Lovre i Petra Šoša, 5. i 7. razred

Foto i video: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: