PUTUJEMO

Maleni sanjkaši okupirali Mukinje

Učenici nižih razreda na snijegu u Mukinjama

Maleni sanjkaši okupirali Mukinje

Učenici nižih razreda jedan nastavni dan proveli su na snijegu. Bio je to i “spoj” svih predmeta: tjelesne i zdravstvene kulture, prirode, hrvatskog jezika… i odlično su se zabavili.

Osvanuo je divan, sunčan dan… baš kakav treba biti za igre na snijegu. Naše omiljeno sanjkalište zove se  Mukinje i tamo vrlo rado boravimo i  igramo se na snijegu.

Nekoliko smo dana detaljno pratili vremensku prognozu i čekali kada će napokon pasti snijeg. I kada smo već pomislili da ga ove godine neće ni biti, ipak je pao i to baš onoliko koliko nama treba za odlazak na izlet.

Išli su svi učenici drugih razreda matične škole, ali su nam se pridružili i učenici 1. e razreda kao i prvaši iz PŠ Bokanjac. Bilo nas je jakoooo puno, ali se ta gužva i nije osjetila jer je to sanjkalište jako veliko. Imali smo sreću da je bio prekrasan sunčan dan tako da je užitak bio potpun.

Iskoristili smo svaki trenutak. Netko se sanjkao, neki su pravili snjegoviće, kućice… svatko se zabavio na svoj način. U svakom slučaju bio je to jedan veseo i lijepo proveden sniježan dan.

Pripremila: učiteljica Elza Nadarević Baričić

Foto: učiteljica Elza Nadarević Baričić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: