Uspješan gradski LiDraNo

U četvrtak, 25. siječnja, u Osnovnoj školi Stanovi održan gradski LiDraNo

Uspješan gradski LiDraNo

U Osnovnoj školi Stanovi 25. siječnja održan je gradski LiDraNo. Osnovna škola Stanovi pokazala se kao izvrstan domaćin, a i naši učenici bili su jako uspješni.

Veselim programom, srdačnim i poučnim riječima ravnatelja Markice Perića i obraćanjem pročelnika Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Jose Nekića, započeo je još jedan gradski LiDraNo, smotra učeničkih talenata, kralj svih školskih natjecanja, kako je rekao ravnatelj Perić.

Izvrsni bartulovci

Našu školu na ovogodišnjem gradskom LIDraNu predstavljalo je trinaestero učenika i četiri mentora (Elza Nadarević Baričić, Meri Popović, Ana Lisica i Hrvoje Patrk). Bili smo zastupljeni u gotovo svim izrazima. U dramsko-scenskom izrazu (skupni) predstavili su se učenici 2. a razreda igrokazom Odlikaši. To su redom: Lovre Bukvić, Iva Crnjac, Filip Galić, Cvita Klarić, Ivona Knez, Marta Kovačević i Mia Budiša. U dramsko-scenskom pojedinačnom izrazu zastupljeni smo bili s tri izvedbe: Tia Medić (monolog Anđeo), Nola Durut (kazivanje poezije Pjesma moje sestre) i Ivan Vidović (monolog Specijalna potreba). Novinarskim radom predstavila se učenica Lada Lukšić, a Antonio Grozdanić i Eva Knežević predstavili su svoju radijsku emisiju.  Budući da nas još čeka županijska razina, mentore nećemo uz učenike potpisivati.

Učenici su bili jako zadovoljni svojim izvedbama, a i smotrom jer se na LiDraNu ima što čuti i vidjeti, a ove godine, kako su rekli članovi povjerenstva za svaki izraz, konkurencija je bila iznimno jaka.

Svima skupa od srca čestitamo i želimo uspjeh onima koji su prošli dalje, na županijski LiDraNo!

Pripremila: Eva Knežević, 8. razred

Foto: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: