Millenium stih 2019. ima svoju zbirku

U Gradskoj knjižnici Zadar održana promocija zbirke pjesama 

Millenium stih 2019. ima svoju zbirku

U petak 31. siječnja 2019. održana je promocija zbirke pjesama Millenium stiha 2019. Zbirku pjesama dobili su učenici i mentori koji su sudjelovali na Millenium stihu u rujnu u crkvi svetoga Donata.

U mulitmedijalnoj dvorani Gradske knjiženice održala se promocija zbirke učeničkih radova, ali i odraslih sudionika Millenium stiha 2019. Manifestacija je održana u rujnu kroz dvodnevni program – prijavilo se preko 300 pjesnika iz Zadra, Hrvatske i cijele Europe, kantautori, glazbeni gosti kao i učenici osnovnih i srednjih škola Zadarske županije. Pokrovitelji manifestacije bili su Zadarska županija, Sveučilište u Zadru, TZ Zadar i Arheološki muzej Zadar.

U Gradskoj knjižnici bili su i naši učenici, sudionici Millenium stiha 2019.: Ana Kapović, Cvita Klarić, Iva Crnjac i Matija Validžić (mentorica Elza Nadarević Baričić), Ecija Tudorović, Maja Kolanović i Luigi Rados (mentorica Meri Popović), Marcela Alibašić i Karmen Titulić (mentorica Ines Čakarun Tokić) te učenice Marija Mavar i Nika Barišić (mentorica Ana Lisica).

Čestitamo im jer su njihove pjesme ipak negdje ovjekovječene!

Pripremila: Nika Barišić, 6. razred

Foto: Bartulin

%d blogeri kao ovaj: