VIJESTI

Zaljubljena veljača

U holu škole održana još jedna Zaljubljena veljača, priredba povodom Valentinova

Zaljubljena veljača

Osmu godinu zaredom proslavili smo u punom holu škole Valentinovo veselom priredbom pod nazivom Zaljubljena veljača. Ove godine bilo je to u ponedjeljak, 19. veljače.

Najmanji – najhrabriji

Ovogodišnji voditelji bili su: Donata Mikulić, Ivana Bobić, Lovre Šoša i Danijel Brković iz 6. c razreda. Prvi je nastupio hrabri Josip Lovrić iz 1. a razreda koji je sam napisao pjesmicu svojoj ljubavi iz vrtića – Lori i oduševio publiku! Učenici 2. a razreda rasplesali su nas pjesmom Cura za sve. Potrudili su se oko scenografije i koreografije i dobili veliki pljesak. Slijedile su tri pjesme: učenica Vita Zorica iz 1. b oduševila je publiku pjesmom Zaljubila sam se, učenici 1. e razreda poručili su nam Nek svud ljubav sja, a učenice trećeg razreda, Leticija Maltež i Anamarija Soljačić, otpjevale su veselu Leptirići u trbuhu.

Učenici 2. b razreda pjevali su i plesali na pjesmu Cura za pet. Tia Medić, učenica 6. b razreda, u monologu nam je otkrila tko je njezin anđeo, a učenice 3. d razreda otpjevale su pjesmu Kad sam s tobom ja. Učenici Luka Čoban i Marino Tišma pjevali su zajedno sa svojim princezama Magdalenom Horvat i Laurom Alavanić. Marija Juranov, učenica 4. a razreda, oduševila nas je pjesmom Dvije zvjezdice.

Život nije siv

Slijedila je jedna plesna točka. Učenice viših razreda, Marta Diklan, Lucija Marić i Iva Marija Buterin dočarale su nam ljubav pjesmom Derniere danse. Četiri učenice četvrtih razreda, Paula Kalcina, Marija Mavar, Ela Giergia, Antea Knežević, oduševile su nas pjesmom Meni trebaš ti. Još jednu plesnu točku izveli su učenici 3. c razreda, rasplesali su se na pjesmu What do you mean. Učenica 3. d razreda Leona Aliji raspjevala je publiku pjesmom Vidi se iz aviona. Slijedila su dva hrabra trećaša; Toma Mišković pjevao je Jolin hit Maksimalno, a Ive Aleta veliki ovogodišnji hit Ako te pitaju. Dobili su veliki pljesak. Na samom kraju čuli smo Anu Kostović i Tamaru Jakičević koje su otpjevale pjesmu S tobom, Franke Batelić, učenici 5. c razreda izveli su kratki igrokaz na temu školske ljubavi, a veseli učenici 2. d razreda otplesali su nam twist. Miriam Salopek velikim hitom Život nije siv zaokružila je ovu priredbu i publiku digla na noge.

Ljubav je sigurno bila u zraku i ove Zaljubljene veljače!

Pripremili: Marta Vrkić i Lovre Šoša, 6. razred

Foto: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: