PUTUJEMO

Ludilo u Rizvanuši

Učenici svih petih razreda posjetili “Rizvan City”

Ludilo u Rizvanuši

Učenici petih razreda i njihovi razrednici te učitelji u pratnji kao nagradu za još jednu dobro obavljenu školsku godinu otišli su u Rizvanušu, na jednodnevni izlet.

Neobična životinja u špilji Grabovača

Učenici su u sklopu jednodnevnog izleta najprije posjetili špilju Grabovača. Špilja je jako prostrana i mnogi za nju ne znaju. Pri spuštanju je trebala krajnja opreznost. Neki su “ozebli od hladnoće” jer se nisu pripremili na vlagu i nižu temperaturu. Zanimljive priče ispričao im je njihov vodič. Pomalo zabrinuti učenici pitali su vodiča ima li u špilji opasnih životinja, a on im je sa smiješkom odgovorio da je on tu najveća i najopasnija životinja. Uglavnom, oduševljenje viđenim.

Orijentacijske utrke

Nakon posjeta špilji, igra. Učenici su dobili karte parka blizu Grabovače, podijelili su se u grupe i započeli utrku. Trkom i zbrkom nekako su stigli do cilja, tamo se slikali (što je bio jedan od zadataka) i  vratili natrag do starta. Čestitamo pobijednicima!

Blijede profesorice

I konačno Rizvan City – adrenalinski park. U paketu koji su učenici uplatili bilo je niz ponuda. Učiteljice su mislile – društvene igre, potezanje konopa, nogomet… kao ono zipline, ljuljačka, penjanje po umjetnoj stijeni, prepreke po stablima… Za učiteljice – horor. Učenicim zabavno, učiteljicama ne :). Strepili su i grizli nokte od straha hoće li se nekome nešto dogoditi. A mnogi su učenici rekli da im je to bio najbolji izlet dosada. Par učiteljica i učitelja odvažilo se te su i oni savladali prepreke po drveću i spuštali niz padinu. Konačno opustili.

Sve u svemu – izlet čista desetka!

Pripremile: Antea Knežević i Paula Kalcina 6. razred te Lada Lukšić, 7. razred

Foto: Ana Lisica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: