Zaljubljene maškare

Po prvi put održana priredba povodom maškara, ali i Valentinova

Zaljubljene maškare

U holu škole 21. veljače održana je priredba Zaljubljene maškare. Dugi niz godina priredbom se u veljači obilježavalo Valentinovo, no ove godine učitelji su došli na ideju obilježiti dane karnevala, a kako je veljača mjesec zaljubljenih, nazvati priredbu Zaljubljene maškare.

Tko je došao na priredbu, nije se dosađivao; pjesme, plesa, smijeha bilo je napretek.

Na samom početku uvjerili smo se u pjevačke sposobnosti barske pjevačice i malog kauboja. Nakon njih slijedile su urnebesne recitacije Darkeca Zdravkici, plesovi leptira, nogometaša, navijačica… Na samom kraju nastupile su Rite Ore, Harry Potteri, Daniela, Paula… i svatovi sa Svatovskom koji su pjevali pjesmu Maje Šuput i završili na internetu. Bili su zbilja opremljeni i uvježbani. Kum je publici bacao novac iz vreće, a u jednom trenutku su na pozornicu donijeli i “pečeno janje”. I Maja Šuput, čuli smo, bila je oduševljena tako da su dobili ponudu biti joj predgrupa na Virskom karnevalu.

Žiri je imao težak zadatak – izabrati najbolje, no dosjetili su se nagraditi sve izvođače ukusnim krafnama jer su to zaista svi i zaslužili.

Pripremila: Paula Kalcina, 6. razred

Foto: Bartulin

%d blogeri kao ovaj: