AKTIVNOSTI

Na predstavi Petar Pan

Učenici pogledali predstavu Kazališne udruge “Igrajmo se” – Petar Pan

Na predstavi Petar Pan

Krajem travnja pogledali smo predstavu Petar Pan, Kazališne udruge “Igrajmo se” i još jednom podržali mlade glumice iz naše škole.

Ne zaboravimo djetinjstvo

Najnovija predstava Petar Pan Kazališne udruge “Igrajmo se” odigrala se u HNK Zadar. Prepuno kazalište još je jedna potvrda da učenike, roditelje, učitelje zanima što to rade mladi glumci, polaznici ove udruge. Ovaj put iznenadili su nas raskošnom predstavom Petar Pan. Wendy je glumila naša učenica Ivana Bobić. Bili smo ponosni jer je imala tako važnu ulogu.

Predstava je odlična i potiče ljude da ne zaborave djetinjstvo. Ovo mi je najbolja predstava u kojoj sam dosada glumila. Osjećaj je izvanredan,  no imala sam tremu koja je prošla čim sam zakoračila na pozornicu. Nije bilo teško, ali sam trebala uložiti mnogo truda, naučiti puno teksta – rekla nam je Ivana Bobić.

Lana Aurora Vukić  i Dora Šimurina, također učenice naše škole, glumile su u predstavi.

Meni je ovo bio odličan doživljaj iako smo imali male probleme s orijentacijom na sceni koje, na sreću, nitko nije vidio. No, sve u svemu, svima se predstava svidjela, pogotovo mojim školskim kolegama – izjavila je Lana Aurora Vukić.

Svi su osjetili pravu čaroliju djetinjstva i mašte, a to je ono najvažnije!

 

Pripremile: Marta Vrkić, Lana Aurora Vukić i Donata Mikulić, 5.razred

Foto: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: