AKTIVNOSTI

Moja staza

Učenica Nika Barišić osim što je izvrsna matemetičarka (2. mjesto na Županijskom natjecanju), lijepo i piše. U to se uvjerite i sami. Na mail Bartulina stigao je njezin sastav Moja staza.

Moja staza

Na početku moje staze su moji roditelji i moj brat. Oni me vode pravim putem; putem ljubavi, iskrenosti i skromnosti.

Moj brat me naučio da se za svaki uspjeh treba jako puno truditi i da uvijek ne možeš biti prvi, ali da je za neke i mali korak veliki. S njim svaki dan učim da se korak po korak dolazi do cilja, samo što on brzo odustane pa sam ja preuzela ulogu voditi na putu do uspjeha.

Na mojoj stazi bitni su moje bake i djedovi jer oni su stvorili moje roditelje pa tako i mene. Njih uvijek slušam, oni su mi velika podrška i bez njih moj put ne bi imao smisla.

Tu je i moja teta sa svojom obitelji, moj pokretač, moja pomoć u svemu što mi zapne.

Zatim sport, tu se punim kada mi se baterije isprazne. Daje mi krila i kada trčim, moj put nema granica, osjećam se veličanstveno bez obzira na uspjeh.

Jako važno mjesto, skoro najvažnije za mene i moj život, je obrazovanje. Najviše volim matematiku. Ta se ljubav probudila zahvaljujući mojoj učiteljici i njezinim kolegicama. Puno sam im zahvalna na tome.

Kraj svoje staze jednostavno ne vidim, idem gdje me noge nose, imam svoj cilj, ali vam ga još neću otkriti, neka bude iznenađenje svima koji me vole i koji vjeruju u mene.

Napisala: Nika Barišić 4. a razred

Učiteljica: Blaženka Brkljača

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: