​Dan bolesnika – razveselili potrebite

Dan bolesnika – obilježili u Domu za stare i nemoćne osobe

Razveselili potrebite

U petak, 9. veljače 2018. godine u Domu za stare i nemoćne osobe kod Sfinge čula se dječja cika, pjesma i veselje. Članovi Dramske skupine, UZ „Maraška“ i Crvenog križa naše škole, darovima koje su pripremile brižne majke naših učenika i donacijom tvrtke „Bakmaz“, razveselili su brojne korisnike Doma.

Dan bolesnika već tradicionalno obilježavamo u ustanovama gdje je zdravlje jedina i najveća želja. Ove godine odlučili smo posjetiti i razveseliti štićenike Doma za stare i nemoćne osobe. Pripremili smo im poklone, ali i svoja srca puna topline i pažnje. U košarama se našlo voća, keksa, kave, sokova, raznih slastica, čak i mimoza koje su svojim mirisom omamile i mlade i osobe starije životne dobi. U pratnji učenika bile su učiteljica Dušanka Dujić i Meri Popović.

Ozarena lica

Dramska skupina pobrinula se korisnike doma vratiti u školske dane igrokazom „Potraga za znanjem“, a nakon toga smo svi skupa zapjevali i dijelili darove. Ozarena lica dragih ljudi na kojima svaka bora ima svoju životnu priču, oči koje su zasvjetlucale vrativši se na trenutak u mladost, slika je koju smo ponijeli kući.
Zahvaljujemo djelatnicima Doma na toploj dobrodošlici.

​Pripremila: učiteljica Dušanka Dujić i članovi UZ Maraška

Foto: učiteljica Dušanka Dujić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: