PROJEKTI

Moderna učionica

U sklopu projekta ZadarZaDar na proljeće će se opremiti specijalizirani kabinet za Fiziku, Kemiju, Biologiju i Geografiju

Moderna učionica 

Zadnjih tjedana prije praznika buka se čula u većini učionica. Zašto? Odmah smo shvatili da se renovira nešto u školi. Kada je to počelo, imao sam osjećaj da nas prati iz kata u kat, iz učionice u učionicu. Buka je ponekad bila nepodnošljiva.

Ubrzo nam je razrednica rekla da matematiku nećemo imati u učionicama kao do sada. Svi smo je  pitali zašto. Odgovor je bio: učionica fizike renovira se u sklopu projekta pa je došlo do privremene promjene rasporeda po učionicima. Otišao sam vidjeti i uslikati kako sada izgleda učionica. Saznao sam i zašto se uređuje baš ta učionica.

Radovi napreduju

Pripremni radovi su završili. Učionica fizike sada izgleda puno veća, još uvijek je bez ikakvog namještaja i ploče. Saznao sam da će se u sklopu projekta ZadarZaDar opremiti specijalizirani kabinet za Fiziku, Kemiju, Biologiju i Geografiju kako bi se poboljšali uvjeti za rad s potencijalno darovitim učenicima u našoj školi. Sve učenike, kao i mene, najviše će usrećiti pametna ploča u toj učionici. To će biti prva pametna ploča u našoj školi. Svečano otvaranje kabineta predviđeno je 21. ožujka 2018. godine jer se na taj dan obilježava Međunarodni dan darovitih učenika. Iz tog razloga krenuli su pripremni radovi vezani za instalacije i interijer pa otud i sva ona buka u našim ušima.

Gospodin Krešimir Groš, voditelj projekta, ustupio nam je i nekoliko fotografija koje prikazuju kako će učionica izgledati kada radovi budu gotovi.

 

 

S nestrpljenjem iščekujemo povratak u učionicu!

Pripremio: Ante Nekić, 6.razred

Foto: Bartulin i Krešimir Groš

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: