Pirati s Kariba 5

Učenici Kiara Lemezina i Antonio Grozdanić dali su nam svoju preporuku za film Pirati s Kariba 5

Pirati s Kariba 5

Učenica Kiara Lemezina gledala je film Pirati s Kariba i rekla nam svoje dojmove. Film je također pogledao i naš novinar Antonio Grozdanić koji je isto rekao dobre stvari o filmu.

Bila sam u kinu sa svojim roditeljima i pogledala film Pirati s Kariba 5. U filmu je glavni lik kapetan Jack Sparrow koji traži trozubac Posejdona dok ga progoni mrtvački brod zlog kapetana Salazara i njegova posada. Film mi se svidio jer je pustolovan i jako zabavan. Najdraži mi je lik Salazar zbog njegovog španjolskog naglaska. Preporučujem svima da ga pogledaju jer znam da će im biti odličan – rekla nam je Kiara Lemezina, učenica 5. a razreda.

Antonio Grozdanić, učenik 6. c razreda rekao je:

Film mi se svidio jer je jako zabavan, smiješan i pustolovan, a ja jako volim pustolovine. Toliko mi se svidio da sam ga htio pogledati još bar deset puta. Uz to, film je humorističan zbog ludog kapetana Jacka Sparrowa. Sviđa mi se muzika, a najdraži mi je lik Salazar jer ima čudan španjolski naglasak.  Usput, film je jako dobro snimljen. Pogledao sam ovaj film jer su mi se svidjeli ostali nastavci. Preporučujem svima ovaj pustolovni piratski film!

 

Pripremili: Kiara Lemezina i Antonio Grozdanić 5. i 6. razred

Foto: Pixaby: free images

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: