Vrtoglavica u Mirnovcu

Posjet Mirnovcu u Biogradu na Moru

Vrtoglavica u Mirnovcu

Ove godine u Biogradu na Moru otvorio se Fun park Mirnovec, prvi tematski park u Hrvatskoj. Posjetitelje su u parku dočekale tri tematske cjeline s mnoštvom atrakcija: Gusarski stari grad, Divlji zapad i Svemir. Većini posjetitelja vjerojatno je najzanimljiviji Adria Eye, panoramaski kotač visok 30 metara s čijeg se vrha vidi cijeli arhipelag te Tornado i Big Blue rollercoaster. Neki učenici naše škole i profesori posjetili su taj zabavni park i rekli nam prve dojmove te ga preporučili.

Strašno, a zabavno

Jednoga dana pitala sam mamu kada ćemo ići u Mirnovec, a ona mi je rekla da bi mogli u subotu ujutro. To jutro bilo mi je najbolje na svijetu. Čim smo došli, htjela sam probati sve, ali roditelji se nisu baš složili. Prvo sam otišla na Big blue. Bilo je jako strašno. Skoro sam se ispovraćala. Sve u svemu, bilo je strašno, ali i jako zabavno. Nakon svih vožnji otišla sam u Mirnovec bar. Tamo sam pila sok Pipi – rekla je Chiara Ćustić, urednica naših novina.

 

 

Lada Lukšić, također naša novinarka, prepričala nam je svoje doživljaje:

Jedne nedjelje moja obitelj, članovi Udruge za dijabetes i ja odlučili smo otići u Mirnovec. Išla sam na skoro sve vožnje. Najbolja mi je bila Alien. Nakon što sam se izvozala, otišli smo do Mirnovec bara. Dok su odrasli pili, mi smo se igrali. Bili smo ondje gotovo tri sata. Uživala sam i rado bih ponovno otišla.

Bilo nam je super, ali pomalo kaotično. Svima preporučam da posjete Mirnovec! – dodaje Donata Mikulić, također članica redakcije.

Profesor Zoran Veselinović također je posjetio Mirnovec ovog listopada. Njegovi sinovi, Juraj i Dominik, učenici naše škole, oduševljeni su parkom. Tamo su proslavili i rođendan.

Ništa ne spriječava ponovni posjet

Učenici 7. e razreda složni su da je Mirnovec izvrsno mjesto za zabaviti se, iako Zvonimir Pašalić ima zanimljivo iskustvo:

Sredinom ljeta s obitelji sam posjetio Mirnovec. U trenutku dok sam se vozio na Adria Eye-u i dok sam bio gore, zapetljale su se žice i ostao sam gore oko dva sata. Do ručka. Malo sam se uplašio, ali sam bez obzira na to iskustvo ponovno posjetio fun park. Preporučam ga svima! – kaže Zvonimir.

Posjetila sam park s obitelji i prijateljima prošlu subotu. Iskorisitili smo akciju, platili smo ulaz 300 kn za nas četvero. Bilo je super. Preporučam ga drugima – dodaje učenica Petra Car.

Nakon ovoliko preporuka nadamo se da ćete se i vi ohrabriti i posjetiti Fun park Mirnovec.

Pripremila: Chiara Ćustić, 7. razred

Foto: Bartulin i Pixaby: free images

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: