You are here

Još jedna Zaljubljena veljača

 

U četvrtak 16. veljače u holu škole održala se još jedna Zaljubljena veljača, priredba kojom već tradicionalno niz godina obilježavamo Valentinovo i "mjesec zaljubljenih".

 Zaljubljena veljača

U holu Osnovne škole Bartula Kašića puno gostiju. Održava se još jedna Zaljubljena veljača, priredba na kojoj se pleše, pjeva, recitira... o ljubavi. Izvrsni voditelji Barbara Bevanda i Luka Barać uveli su nas u priredbu ležerno i samouvjereno, govoreći o ljubavi.

Zaljubljen i žabac

Na samom početku stihovi o ljubavi u izvedbi učenica šestog razreda, Petre i Stele. Veseli učenici 2.c dokazali su nam da je i žabac zaljubljiv, a i da znaju što je Valentinovo. Volim Njofru igrokaz je koji su izveli naši sedmaši, Sara i Matija, polaznici Dramske skupine i  izvrsno su se snašli u ulogama bračnoga para. Paula iz 3.a izvela nam je pjesmu Dunav i dokazala još jednom svoj talent, a o ljubavnom pismu govorili su petaši Tija, Rea i Andrija. Što se dogodilo s Dugonjom i malom doznali smo od Nole i Ivana. Još jedan izvrstan par. Učenici 6.a i 6.c razreda u stihovima su govorili o vječnoj ljubavi, a od Matije smo doznali kakva je to crno-bijela ljubav. 

Raspjevani hol

Slijedila je pjesma. Perfect strangers otpjevale su Lana Marta iz 5.c, zahtijevnu Kao rijeka otpjevala je Marija iz 3.a, petaši Šime i Ante (5.a i 5.c) pjevali su Samo je ljubav tajna dvaju svjetova, Mirjam iz 5.c oduševila je pjesmom Hajde da ludujemo, šestašice Klara i Pavla izvele su Crno-bijelu ljubavnu priču, a veseli 1.a na kraju nam je poručio Nek svud ljubav sja. Svi su bili izvrsni. Hol se raspjevao i pljeskom podržao sve izvođače. Na kraju su nas voditelji pozdravili porukom da svi živimo LJUBAV. A ja... ja sam zaključio da u mom 5.c ima puno talenata, pravi pjevači.  Sve će ponoviti na satu razrednika.

Naši učitelji i ove godine su se potrudili. Priredbu su pripremili: Nives Knežević, Ana Lisica, Elza Nadarević-Baričić, Meri Popović, Katarina Katuša, Ivana Kesić, Blaženka Brkljača, Ljilja Miletić, Emina Mijatović, Terezina Bytyqi i Hrvoje Patrk.

Pripremio: Lovre Šoša, 5.razred