AKTIVNOSTIUncategorizedVIJESTI

ZALJUBLJENI KARNEVAL 2024.

Učenici i učitelji oduševljeni školskim maškarama

ZALJUBLJENI KARNEVAL 2024.

U ponedjeljak, 12. veljače u našoj školi obilježili smo Valentinovo i maškare u jednom! U holu škole, s početkom u 18 h nestrpljivo je čekala publika sastavljena od učenika, roditelja, učitelja i stručne službe na početak još jedne divne priredbe.

Ovogodišnjih dvanaest točaka nadmašile su sva naša očekivanja. Prvi su nam stigli, a tko nego naši prvaši. Uz pomoć svojih učitelja Marije Ledenko i Marka Hajdića pripremili su za nas nešto u ljubavnom stilu – pjesmu Nek ljubav sja i zablistali. Zatim nad je zabavila jedna zanimljiva, ali neobična priča – Ježeva kućica, pripovijedali su Goa, prapovijesni jež i viking Žanko. Mentorica je učiteljica Elza Nadarević Baričić. Četvrtaši, i to 4. c sa svojom učiteljicom Janjom Marinković otplesali su na dobro poznati hit ”Ma daj obuci levisice”.

Slijedi predmetna nastava. Prvi na redu je bio Lovre Markulin iz 5. a koji je svirao trubu, skladbu Can Can. Nadalje, u našu školu stigao je jedan pravi krimić. 6. f razred je oduševio svojom točkom – Lopovi i policajci koju je s njima pripremila njihova razrednica Patricia Novačić Juričić. Slijedio je 6. e razred sa svojom točkom – Šumski vanzemaljci koja je glazbom upotpunila misteriozni ugođaj same izvedbe. Plesnih točaka nije nedostajalo. 5. a razred je plesao na pjesmu Uptown funk. Sljedeća točka je sve ostavila bez daha – prava pravcata svadba u izvedbi 7. f razreda koje je pripremila profesorica Patricia.

David Dešković iz 5. c ohrabrio se stati pred nas i otpjevao nam pjesmu Sve još miriše na nju. Davidu pozornica nije strana, nastupao je on nama i prošle godine! Iduća plesna točka 6. f razreda je bila urnebesna. Plesni dvoboj djevojčica i dječaka na pjesmu How you like that. Pretposljednja točka je bila u izvedbi 8. f razreda, a uvježbao ih je njihov razrednik Žan Morović. Uprizorenje 1. čina poznate opere Carmen sve je ostavila bez daha. Predstava je završila sa zborom pod mirnom rukom profesorice Dajane Burić i pjesmom Nek ljubav sja u izvedbi 6. f razreda.

Stručni žiri u sastavu: ravnateljica Katica Skukan, profesorica Ana Lisica i vjeroučiteljica Jolida Klarić nije imao lagan zadatak. Pobjednicima su proglašeni 6. f sa svojom točkom Lopovi i policajci za najbolji grupni nastup i Ježeva kućica za najbolji pojedinačni nastup. Moramo reći, zasluženo!

Pripremila: Novinarska grupa OŠBK

%d blogeri kao ovaj: