VIJESTI

Pozdrav s Državnog LiDraNa!

Učenici naše škole sudjelovali na LiDraNu 2023., učenik Jakov Saratlija došao do Državnog

Pozdrav s Državnog LiDraNa!

Gradski LiDraNo ove se godine održao u OŠ Šime Budinića 10. veljače 2023. Našu školu predstavljali su učenici: Jakov Saratlija, kazivanje poezije Bila košulja (mentorica Meri Popović), Barbara Čurković, kazivanjem poezije Odmori, dušo (mentorica Ana Lisica), Leticia Maltež s monologom Plavi dan (mentorica Ines Čakarun), Marija Voglar, kazivanje poezije Nedovršena bajka (mentorica Zdravka Viduka), Dora Zrilić s literarnim radom, Tajni život knjiga (mentorica Meri Popović), Nikolina Matković s literarnim radom Iskra , Mihaela Knežević s literarnim radom Cijena popularnosti (mentorica Patricia Novačić Juričić), Mara Relić s literarnim radom, pjesmom Život i Luka Korolija s literarnim radom, pjesmom Kamik (mentorica Ana Lisica). Na županijsku razinu plasirali su se učenici: Jakov Saratlija, Leticia Maltež, Mihaela Knežević i Luka Korolija.

Burnog dana 23. veljače uputili su se u Obrovac na Županijski LiDraNo. Družili su se s ostalim učenicima i pokazali svoje talente. Na državnu razinu pozvan je učenik Jakov Saratlija, a Luka Korolija je predložen, no poziv nije stigao. Jakovu čestitamo!

U Vodicama od 24. do 26. travnja održao se Državni LiDraNo. Jakov je dobio sve pohvale, odlično se zabavio s ostalim učenicima, vidio i poznate face i uživao van školskih klupa sa svojom mentoricom Meri Popović.

Dva zadarska glumca
U “krilu” Zlatka Krilića
Ponosne mentorice, Obrovac
Literati čitaju svoje radove
Gradski LiDraNo
U OŠ Šime Budinića

Pripremila: Lana Skroče, 7. razred

Foto: Bartulin

%d blogeri kao ovaj: