VIJESTI

Zaljubljeni karneval

Učenici naše škole obilježili i Valentinovo i maškare

Zaljubljeni karneval

U petak 17. veljače u holu škole održala se priredba u organizaciji Glazbeno-scenske radionice. Svoj doprinos dali su učitelji Žan Morović, Ana Lisica, Jolida Klarić i Nives Knežević. Priredbu su vodili učenici Marko Trošelj i Ria Ražov iz 7.b razreda, i to vrlo uspješno.

Prvi je nastupio dječji školski zbor s pjesmom Nek’ svud ljubav sja, zatim izvrsne Vanja Perinović i Sara Dundović iz 4.b razreda pod mentorstvom učiteljice Marije Ledenko. Vanja je otpjevala pjesmu Like my Father i pobrala veliki pljesak, a Sara poznatu Željo moja, Doris Dragović koju je pjevala, naravno, i publika. Članice plesne grupe 5.e razreda uz vodstvo prof. Ines Čakarun Tokić plesale su uz pjesmu Jeruzalema. Nika Marinović, također iz 4.b, otpjevala je Trebaš li me, Matije Cveka i Eni.

A zatim cijeeeeeli 5.f razred! Učenici su nastupali s točkom Reperi. Uvježbala ih je njihova razrednica Patricia Novačić Juričić. Bili su izvrsni, izvorni reperi. A onda opet u 4.b, Opet je ljubim cilin tilon otpjevao je David Dešković i oduševio publiku. Mlad, a tako talentiran. Stvoren za pozornicu! Iz 5.f zatim je došla komična točka Zamrzavanje vremena koji su izveli: Tonka, Mara, Franka i Ivana. Cure su bile neobične, ali poruka je bila tu – tolerancija. Smiješnog dvojca Pata i Mata glumili su Lovro i Roko iz 7.b razreda. Kao originali! Učenike je uvježbala prof. Ana Lisica.

Zatim naši osmaši. Uvježbao ih je prof. Žan Morović. Prvo smo na pozornici vidjeli Bruna Marsa i zvjeri u izvedbi učenika 8.a razreda. Odlično i ritmično! 8.f razred uputio se u London na krunidbu kralja Charlsa. Bili su jako zanimljivi i smiješni. Kraljica za 10! Poznatu ekipu iz naše male klinike utjelovili su učenici 8.c razreda. Opjevali su na humorističan način sve svoje profesore… i nitko se nije ljutio. A onda je slijedio lom! Milica i komšije, učenici iz 8.f razreda, izveli su I will always love you i nasmijali nas do suza. I kad smo mislili da ne može smješnije, dečki iz 8.b razreda otplesali su finale baleta Labuđe jezero. Publika je bila oduševljena, počastila ih je ogromnim pljeskom. Publika (a hol je bio pun), očito je imala svoga favorita. Priredba je završila pjesmom školskog zbora Maškare, ća mogu maškare.

Žiri se nikako nije mogao odlučiti koja je točka najbolja te su odlučili nagraditi sve osmaše. Nadamo se da će ovakvih veselih priredbi biti više. Nedostaje ih nakon par godina zatišja i pandemije.

Živio zaljubljeni karneval!

Pripremili: Lana Skroče i Frane Mišković, 7. razred

%d blogeri kao ovaj: