AKTIVNOSTI

Millenium stih 2019.

Treći po redu Millenium stih održan je u crkvi sv. Donata

Millenium stih 2019.

Našu školu ove godine na Millenium stihu pretstavljalo je 14 učenika s 5 mentora. Poetski maraton “Riječi iznad svega” započeo je u 16 sati. Ukupno je sudjelovalo 14 srednjih i osnovnih škola s 55 đaka.

Manifestaciju je otvorila učenica Matea Roknić na harfi. Na početku se sudionicima obratila gđa Emilija Mijatović, organizatorica Millenium stiha. Nakon svakog čitanja učeničkih stihova pojedini učenici izveli su glazbenu točku. Čulo se mnogo pjesama raznolikih tema.

Naša škola došla je kao šećer na kraju jer smo bili posljednji. Predstavljali su je učenici: Ana Kapović, Cvita Klarić, Iva Crnjac i Matija Validžić uz mentoricu Elzu Nadarević Baričić, Ecija Tudorović, Maja Kolanović i Luigi Rados uz mentoricu Meri Popović, Marcela Alibašić i Karmen Titulić uz mentoricu Ines Čakarun Tokić te učenicie Marija Mavar i Nika barišić uz mentoricu Anu Lisicu. U publici je bilo dosta roditelja, djedova, baka… Pohvalno je što djeca i danas vole pisati pjesme, nekome ih posvetiti i podijeliti ih s drugima.

Pripremile: Marija Mavar 6. razred, Kiara Lemezina i Lada Lukšić 7. razred

Učiteljica Meri Popović sa svojim učenicima

Nika je posvetila pjesmu svojim dvjema bakama

Podrška roditelja

Foto: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: