AKTIVNOSTI

Mali princ – još jedna uspješna predstava

Udruga Igrajmo se 8. lipnja priuštila nam je još jednu uspješnu predstavu

Mali princ – još jedna uspješna predstava

Učenici 6. c razreda zajedno sa svojim učiteljicama Vlatkom Ignac, Anom Lisicom i Damirom Čulina pogledali su još jednu predstavu Udruge Igrajmo se i podržali svoje razredne glumice Ivanu Bobić i Lanu Auroru Vukić.

Mali princ – simbol

Svake godine učenici, sada 7. c razreda, idu sa svojim učiteljicama pogledati koju od predstava Udruge Igrajmo se. Ove godine gledali su neobičnog i zanimljivog Malog princa. Naše glumice Ivana i Lana Aurora imale su zahtijevne uloge. Lana Aurora glumila je lisicu, prijateljicu Malog princa, a Ivana zmiju koja ga ugrizom na kraju priče vraća na njegov planet njegovoj ruži. Ivana i Lana rekle su nam da su uživale u glumi, unatoč početnoj tremi koja se uvijek ubrzo “razbije”. Učenici su bili oduševljeni predstavom, pričom o Malom princu; simbolu znatiželje, svega djetinjeg, čistog, dobrog.

Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo – poručio nam je Mali princ predstavom o odrastanju i potragom za ljubavlju te svijetu koji je pun nesretnih ljudi koji ne vide sreću ni kada je ispred njih.

Ivana u ulozi zmije

6. c (7. c) podržao svoje glumice

Dvije LISICE

Pripremile: Lana Aurora Vukić i Marta Vrkić, 7. razred

Foto: Bartulin

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: