PREPORUKE

Stranger things, sezona 1 i 2

Preporučujemo seriju Stranger things

Serija za 11!

Stranger things je fantastična serija za djecu i tinejdžere. Ima elemente horora. Događa se u malom gradiću Hawkins, Indijana, a radi se o skupini prijatelja koji, tražeći jednog člana njihove ekipe u šumi, pronađu djevojčicu koja je pobjegla iz laboratorija i sprijatelje se s njom. Kasnije saznaju da ima telekinetičke moći. U seriji su neki likovi nazvani brojevima: Eleven  (011) i Eight (008). I to doprinosi futurističkom stilu serije.

Serija ima dvije sezone (prva je izašla 15. 7. 2016., a druga 27. 10. 2017.).

Serija se može naći originalno na netflix-u, no ako ga nemate, pogledajte ju na:

filmoljupci.com

GledajSeriju.com

Gledalica

Filmovi.Infopult.net

Ante Nekić kaže: “Serija je odlična,  svaka scena je napeta. Specijalni efekti su fantastični.  Moja osobna dobna oznaka je 12+ jer serija ima dosta elemenata horora. Najdraži lik mi je Jonathan jer je povučen, ali jako hrabar. ”

Donata Mikulić: “Serija mi se jako sviđa, jer volim horor serije i filmove. Svaka epizoda je sve više zanimljivija, jednostavno te “tjera” da gledaš dalje. Najdraži lik mi je Steve jer je jako smiješan. Glazba u seriji je izvrsna jer stvara atmosferu, prati događaje. Preporučujem seriju svima koji vole serije/filmove koje uključuju “science fiction”.

 

Pripremili: Donata Mikulić i Ante Nekić, 6. razred

Foto: internet

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: