ARHIVA

Potpisana dva projekta

U ime škole ravnateljica Katica Skukan u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta potpisala ugovore za dva projekta

Potpisana dva projekta

Dana 30. 11. 2017. ravnateljica Katica Skukan sa zamjenicom, školskom psihologinjom Verom Šušić, nazočila je u Ministarstvu znanosti i obrazovanja u Zagrebu, svečanom potpisivanju ugovora u okviru dodjele bespovratnih sredstava za projekte Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini i Unaprijeđenje pismenosti – temelj cjeloživotnog učenja.

Ovim projektima naša škola je dobila okvirno 2 500 000,00 kn koja će se utrošiti u edukaciju učitelja, učenika i opremanje škole. Ceremoniju potpisivanja otvorila je državna tajnica MZOS-a prof. dr. sc Branka Ramljak, a zatim su se nazočnima obratili ravnatelj ASOO-a gospodin Mile Živčić i državna tajnica Ministarstva rada Katarina Ivanković Knežević. Potpisivanju je prisustvovao i zamjenik ministrice, gospodin Vlade Prskalo. Naša je škola ovim natječajima ušla među dvadesetak osnovnih i srednjih škola u RH koje su uspjele dobiti navedena sredstva. S ponosom možemo reći kako je ime naše škole putem ovih natječaja postalo poznato, ne samo u našoj lokalnoj zajednici, već i diljem našem domovine, ali naravno, i veliki je posao pred nama. Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim partnerima, osnovnim školama u gradu Zadru, koji su nas podržale i u jednom i u drugom projektu te našem osnivaču Gradu Zadru i Sveučilištu u Zadru – rekla je za Bartulin ravnateljica Katica Skukan.

Mi dodajemo da smo iznimno ponosni jer je to veliki uspjeh za našu školu. Svaki posao je zahtjevan, ali se na kraju uvijek isplati, vide se rezultati truda i rada. Ovim projektima povezat će se i škole grada Zadra, unaprijediti školstvo i poticati učenike na učenje i kreativnost, a učitelje na usavršavanje.

Potpisivanju je nazočio i ravnatelj Strukovne škole Vice Vlatkovića,  Tihomir Tomčić. Ta škola također je dobila sredstva i zeleno svjetlo za svoj projekt pa čestitamo i njima!

Redakcija Bartulina

Foto: Bartulin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

%d blogeri kao ovaj: