TrackMania Nations Forever

Preporuka za računalnu igricu

TrackMania Nations Forever

TrackMania je jedna od najatraktivnijih trkačkih igara koje sam igrao. Igra koju je jednostavno za shvatiti, ali teže za savladati. Vrlo je zarazna (čitaj ‘zalijepi’ te za ekran).

Igra se odvija u kratkim krugovima, s maksimalno 100 igrača odjednom na serveru. Igrači se međusobno ne mogu sudarati, gotovo kao da prođu jedan kroz drugoga. Ljestvice su detaljno prikazane, a brojke su dostupne za vašu regiju, zemlju… Grafički, igra je vrlo pristojna, ali srećom nije potrebna posebno ‘jaka’ grafička kartica na računalu.

Instalacija i igranje

Preporučena igra je besplatna. Potrebno je prvo instalirati STEAM –  http://store.steampowered.com/about/ . STEAM je servis za digitalnu distribuciju igara. Nakon instalacije trebate napraviti početni račun, a zatim  će vas tražiti e-mail (vjerovatno  imate e-mail 🙂 ). Upišite ga i na Steam-u pretražite TrackMania Nations Forever, scrollajte dolje i pisat će vam Play game. Vrlo jednostavno. Trebate imati najmanje 750 MB slobodnog mjesta na disku i Windows operativni sustav. Igra se očekivano; na 4 strelice lijevo od brojeva.

Za kraj moje iskutvo – igru igram od pete godine i još uvijek mi nije dosadila. Pokušajte i javite dojmove.

Evo i link trailer-a: https://www.youtube.com/watch?v=_HOJxiQ34C0

Pripremio: Ante Nekić, 6. razred

Foto: Pixaby: free images

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

%d blogeri kao ovaj: